granny paars met rood

Een jaar geleden maakte ik een grote paars-met-rode Granny Square sprei. Deze heb ik kado gegeven aan mijn zus, voor haar verjaardag.

Op de onderstaande foto zijn de kleuren wat minder warm dan in het echt, maar we doen het er maar mee…

Ik heb er drie maanden aan gewerkt, wat eigenlijk nog heel erg snel is. Hij bestaat uit 440 vierkantjes en is afgewerkt met vijf rijen granny-stijl. De afmetingen zijn 2 meter bij 2 meter 15, waarmee hij heel geschikt is voor een tweepersoonsbed.

Ik was heel blij dat hij af was en erg trots op het eindresultaat.
De granny heb ik kado gegeven aan mijn zus voor haar 40e verjaardag, ze was er heel content mee. En haar poezen ook: die liggen er eigenlijk altijd op te pitten!

2 gedachten over “granny paars met rood

Reacties zijn gesloten.