Frankrijk

Na drie dagen Bleau, waar we spontaan een klimclubje vormden met twee pubermeisjes, een mama met baby, een jonge vrouw en een jonge man (nee niet mijn vriend Mmiirraah,  ik dàcht al dat jij dat dacht…) zijn we nu weer met zijn tweetjes met Sunny op pad.
Ik vond het klimmen niet zo leuk. Of nee dat moet ik anders zeggen…. Natuurlijk was het klimmen weer erg leuk. Maar ik ben zó erg uit vorm dat het wel echt een uitdaging was om boulders te vinden die niet te makkelijk maar ook niet te moeilijk waren…
Het weer zat ook niet helemaal mee. Desondanks was het heel gezellig: een leuk kluppie en bovendien is het gewoon altijd top om in het magische bos te zijn…
Jij deed het helemaal súper in Bleau. Je bent een mensenmeisje en genoot van al die mensen. “Samen samen, hè mama?!”. Je hebt een rups geaaid en een hele geote naaktslak. Je hebt niet één ongelukje gehad met plassen. Je klautert al heel aardig de rotsblokken op en je hebt heel lief en voorzichtig met de baby gespeeld. Je liet je zoals gewoonlijk van je zonnige kant zien: alleen maar vrolijkheid. Zelfs toen je je middagdutje oversloeg en toen het plotseling opeens al half 10 was…. geen gejengel geen gedoe, je blijft je stabiele vrolijke zelf….
We nemen een touristische route door Frankrijk terug naar huis. De Franse Ardennen, daar gaan we doorheen. De Champagnestreek.
Mooi is het. 
We slapen in de bus, bij een boer op het erf. Wij en nog drie campers. Die zijn iets duurder en luxer dan ons mobiel huisje, maar jij en ik hebben alles wat we nodig hebben. 
Morgen gaan we kerkjes en stadjes bekijken!

Over mariimma

Alleenstaande moeder en ZZP-er die stukje bij beetje steeds meer financiële vrijheid ervaart.
Dit bericht werd geplaatst in roadtrip, vakantie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Frankrijk

 1. grandma zegt:

  Veel plezier 🙂

  Like

 2. Prachtig allemaal! Heel veel plezier gewenst!

  Huisvlijt

  Like

 3. Geniet! Geniet! Geniet!

  Like

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s