Op stap!

Het wordt vandaag zonnig weer, dus ja, wij gaan op stap!

Nog even wat kleine dingetjes inpakken in de Sunny Bus, maar het meeste zit er standaard al in: de complete kampeeruitrusting, keukenuitrusting, kleding, toiletspullen, slaapspullen. Alleen wat eten moet nog overgeheveld en een kleine check van de hoeveelheid onderbroeken en sokken. Nog wat speelgoed, de laptop (want tja, werk gaat altijd door…!) en een boek in de sunny kastjes en dan kunnen we!

We gaan naar een natuurkampeerterrein , dus als je er ook zin in hebt dan zien we elkaar daar!

Waar kunt u nog, midden in de Randstad, vogels kijken in een observatiehut, vissen en genieten van rust en ruimte bij een kampvuurtje? Op zorgboerderij Amstelkade. Er zijn idyllische beschutte plekken of plekken met uitzicht over de polder. Ook is er een theehuis met terras aan het water. Voor kinderen zijn er dieren, een speeltuintje, boomhut, een avonturenpad en een historische boot. 

Nou, dat klinkt goed, toch?!

Zaterdag wordt het rotweer, dus dan rijden we door naar Amsterdam om daar een vriendin te bezoeken en te klimmen. Doe ik ook nog ‘es wat om die 7a eens te kunnen klimmen, ooit…!

Nou dag hoor!

5 gedachten over “Op stap!

Reacties zijn gesloten.