Voortvarend aan de slag

  • checkbox-1236690-639x739Deurmat (waar de kat op had gezeken) vervangen. Check. En dat was nog best ingewikkeld aangezien hij helemaal op maat moest worden gesneden. Wat bijna gelukt is……
  • Nieuw kastje in de huiskamer. Check. En nee ik ga niet een te groot tafelkastding vervangen door een nog grotere commode. Maar bedankt voor het meedenken….
  • Kleuterkamer inrichten. Check. Kosten? Nul euro… Opbrengst: een trotse kleuter.
  • Extra oppas regelen. Check. Mijn vaste oppas wil best vaker komen dan die ene dinsdagavond per week..
  • Verjaardag met familie? Voorbereid. We gaan lekker niet low budget thuis, maar een high tea doen. De laatste jaren vierde ik het niet dus ik bespaarde al genoeg op mijn verjaardag. Deze keer wordt het gevierd.
  • Leuke dingen doen. Check. Ik kocht zelfs een strippenkaart voor het zwembad. Ik jokte niet echt over Zonnekinds leeftijd voor die lagere prijs… ik knikte alleen opeens per ongeluk “ja” toen de zwembadjuffrouw me vroeg of Zonnekind toch zeker nog geen 4 was…. (besparing 60 euro…).

Ja. Een vruchtbaar weekje.

* bespaarmodus weer aan*

2 gedachten over “Voortvarend aan de slag

Reacties zijn gesloten.