Blauwe maandag

Een goede dag was het vandaag. Geen depressieve blauwe maandag. Ik ben veels te eigenwijs om depressief te zijn op de derde maandag van januari “omdat men zegt dat dit de depressiefste maandag van het jaar is”.

Depressief omdat het januari is? Ja doei!

Heb je die zon gezien? Ik wel. En hij was er nog steeds toen ik om tien voor vijf mijn kantoor verliet.

Een goede dag. Waarin ik een collega ondernemer hielp en er geen geld voor vroeg. En die vervolgens weer een oproepkracht hielp aan een extra klus. Op mijn verzoek. Ik zag dus een pay-it-forward in de praktijk gebracht en (ook) daar werd ik blij van.

Een blauwe maandag waarin ik een goed overleg had. Waarin ik de indruk kreeg dat die ene offerte zeer goed ontvangen is. Een dag waarop ik weer zó veel te doen had dat de administratie bleef liggen. Wat ook prima is overigens, dat heeft geen haast…

Een blauwe maandag. Blauwe lucht. Zonnetje.

Prima.

image

3 gedachten over “Blauwe maandag

Reacties zijn gesloten.