Zaterdagochtend

Samen langzaam wakker worden op zaterdagochtend, dàt was veel te lang geleden…..!

Jouw verjaardag voorbereiden immers, inmiddels al drie weken geleden. En daarna gingen we naar Bleau. Wat natuurlijk gewoon ook heel leuk was qua geen haast en zo, maar een kampeervakantie in de herfst in een meer dan 30 jaar oud volkswagenbusje zonder verwarming kun je zelfs als je niet al te veel eisen stelt, moeilijk “luxe” noemen. Zeker wanneer het ook nog eens twee dagen regent, aan het begin van de week.

Nee dan deze ochtend. Na een week echt wel hard werken – wat niet iedere week het geval is – en na al die volle weekenden is dit echt genieten.

Lezen in bed. Jij met de tablet want dat mag op zaterdag. Jij als mijn mode-adviseur waardoor ik er vandaag nogal – ahem – kleurig bij loop. Pannenkoeken voor ontbijt en veel kopjes thee. Samen luierend op de bank: jij met het prinsessenboek dat je voor je verjaardag kreeg en ik maak een haakwerkje af, kijk maar es naar de foto (de muts past….).

Ja. Het leven is goed op deze zaterdagochtend.

image

3 gedachten over “Zaterdagochtend

  1. het tempo van een pyama dag, maar dan met kleur en kleren. 😀
    Ja, zulke weekenddagen koester ik ook. Ik plan ze zelfs in, tegenwoordig en dat houdt het leven een stuk heerlijker

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.