Er zin in.

Lalalaaaa ik heb er zin in!

Twee goed ziende ogen en bijna niet meer verkouden, wat wil een mens nog meer?!

En gewoon geeneens een deadline vandaag!

Deze dag is een gewone dag, niets speciaals, niets bijzonder. Hij is zo bijzonder als dat ik zelf wil, dus deed ik vanmorgen mascara op en ik trok weer een kek rokje aan. En ik leukte die vreselijk saaie zwarte longsleeve op met een gezellig sjaaltje. In de kleur van mijn ogen. Looking gooood!

Ik bedacht dat mijn paspoort al een hele tijd verlopen is. Dus ik moet een nieuwe en dat is nu typisch zo’n dingetje dat ik eeuwig kan uitstellen. Vandaag maakte ik een afspraak bij de Stadswinkel voor een nieuwe. Maar dan moet je dus wél die oude terugvinden. En dat lukte, dus ga ik inderdaad maandagochtend pasfoto maken en dan gaan we naar de stadswinkel.

Vanmorgen vroeg ik aan een medeschoolmama of Zonne volgende week dinsdag, wanneer ik dus aan het einde van de middag aan de andere kant van Nederland die presentatie moet geven, bij haar vriendje mag blijven spelen. En eten. En misschien wel slapen. Voor mij een hele stap want ik ben dus niet zo erg goed in om hulp vragen en ik vraag nu wel wat meer dan alleen maar een speelafspraakje…

Deze mama had me al een paar keer op het hart gedrukt dat ik vooral moest vragen om hulp wanneer ik vast liep. En nadat ik afgelopen week voor hun zoon de oppas mocht spelen stelde ik nu toch maar DE vraag. Het kan, dus hopla alweer wat geregeld!

Vandaag ben ik lekker aan de slag gegaan: beetje statistiek, beetje simpel typwerk, beetje nadenkdingen zometeen. Met veel theetjes erbij, want een berichtje van LLMM maakte dat ik bedacht dat ik ook wat dat betreft wel wat beter voor mezelf zou kunnen zorgen….

Ik propte ook al even een wasje in de machine. En vanmiddag maar eventjes de stofzuiger door het huis heen trekken. Ook boven want dat was al wel weer een tijdje geleden, ahem….

Ik zegde het symposium voor komend weekend af en in plaats daarvan gaan Zonne en ik leuke dingen doen: wandelen, misschien wel een keertje lunchen, en samen alle puzzels maken. Een taart bakken of een cake: zij mag zelf kiezen.

En dat weekend begint om één uur want op vrijdag middag is ze vrij!

Wat ga jij doen om je dagen bijzonder te maken, komend weekend?

3 gedachten over “Er zin in.

  1. Ik hoop dat we dit weekend nog een gaatje vinden om wat leuks te gaan doen met het gezin. Een van die dingen in de buurt die we altijd nog een keer zouden doen. Straks wonen we er niet meer bij in de buurt, na de verhuizing.
    Maar eerst moet de zolder moet nog opgeruimd worden en er moet nog een klein stukje verf gerold worden want we staan over een paar uur op Funda. t ging een beeetje te snel allemaal eigenlijk, maar ja.

    Like

  2. Op een vrije dag ga ik het liefst een eind wandelen. Maar raar genoeg is de drempel hoog om dat ook echt te doen, en tegen de tijd dat ik mezelf van de bank met krant en koffie en dekentje heb gesleurd, is de dag al ver heen. zo stom.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.