Een héle dag….

Een héle dag heb ik morgen, voor het opruimen van de kerstzooi en inpakken van de vakantiebagage. En eigenlijk nog een extra ochtend. Het toppunt van luxe. En dan is Zonne vandaag ook nog eens opgehaald door opa en oma, dus gedurende die anderhalve dag hoef ik geen, maar dan ook géén rekening te houden met mijn lieve kleuterkind.

Ik heb de paspoorten al klaarliggen. En het e-ticket is al geprint. Plus ik heb een creditcard die zelfs gewoon al “aangemeld” is (ik heb twee weken geleden geleerd dat dat moet, wat ben ik toch heerlijk bij de tijd….) en functioneert.

Ik heb vervoer van en naar het vliegveld in Nederland geregeld, weet al zo’n beetje hoe we van het vliegveld met het OV bij het airbnb appartementje kunnen komen én ik weet de dichtsbijzijnde super. Voor de eerste volle dag (we komen donderdag ’s avonds aan) heb ik een stadstour op de fiets gereserveerd. Dat gaat helemaal goedkomen. De weersverwachting zegt 18 graden celcius en zonnig. Primaprima.

Ik ben nog nooit zó goed voorbereid op vakantie gegaan. En dat terwijl ik nog moet pakken. Maar daar heb ik dus morgen de héle héle dag voor!

6 gedachten over “Een héle dag….

  1. Heerlijk, zo op tijd…en paspoort,ticket en creditcard zijn ook meteen de belangrijkste dingen. Wat kleding en een tandenborstel zou je zelfs daar nog kunnen kopen.
    Geniet van jullie vakantie!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.