Van de snelweg af

Het was een prachtige lentedag en ik had een afspraak in de Randstad. Dat is een stukje rijden. Maar dat is helemaal niet erg, zo buiten de spits om en met dat prachtige weer. Ik zag lammetjes, het zonnetje, het prachtige Hollandse landschap en genoot.

Na het overleg, toen ik de snelweg op draaide, besloot ik het anders te doen.

Geen snelweg. Gewoon binnendoor. Genieten van het land.

Er kwamen oermooie landschappen voorbij. Molens. Boerderijen. Dieren in de wei. Uitlopende bomen. Knotwilgen.

Nederland is prachtig.

Overal wilde ik foto’s van maken, maar ik maakte er maar eentje. Het breekbare groen op de bomen komt niet helemaal tot zijn recht op de foto… helaas…

Maar toch.

Mooi.

wp-1489740329170.jpg

 

2 gedachten over “Van de snelweg af

Reacties zijn gesloten.