Omdat ik het zelf niet beter had kunnen zeggen….

Link ik even door.

image

Over mariimma

Alleenstaande moeder en ZZP-er die stukje bij beetje steeds meer financiële vrijheid ervaart.
Dit bericht werd geplaatst in positiviteit. Bookmark de permalink .

7 reacties op Omdat ik het zelf niet beter had kunnen zeggen….

 1. Ja, prachtig!

  Had het er toevallig vandaag over met mijn host hier. Hoe de crisis er in Zuid-Europa ingehakt heeft. Hij zei dat er in Andalusië nog steeds dagelijks 170 gezinnen op straat belanden omdat ze de hypotheek niet meer kunnen opbrengen. De werkloosheid is in Granada 35%. En de ‘gewone Nederlander’ maar janken over al dat onrecht dat hem aangedaan zou worden… Ik denk soms weleens dat er in Nederland gewoon te weinig problemen zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. Inge Baeten zegt:

  Amen

  Like

 3. Riet zegt:

  Top stuk! Ik word ook doodmoe van al het geklaag en gejammer

  Like

 4. Anja zegt:

  Volgens mij was het The Iron Lady die zei: “als het volk klaagt over de kwaliteit van fish & chips, hebben ze in ieder geval geen honger”. Een quote die ik mezelf regelmatig voorhoudt, ook in die hele zwarte pieten discussie of bij geklaag over vluchtelingen die alles maar in hun handjes geduwd krijgen.

  Liked by 2 people

 5. spaarjaar zegt:

  Door twee jaar in Azie gewerkt te hebben, heb ik geleerd hoe enorm dankbaar wij mogen zijn voor alle luxe die we in Nederland hebben. Al dat geklaag is inderdaad gewoon een teken van hoe goed het hier gaat, absoluut niet van hoe slecht wij het hebben. Zou mooi zijn als de ‘klagers’ ook tot dit inzicht zouden komen. Maarja, dan blijft alleen het weer nog maar over om over te klagen… ;-p

  Liked by 1 persoon

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s