Me-Time

Een tijdje geleden schreef ik over mijn besluit om meer de haren los te gooien. Ik zou voortaan een vaste avond in de week een oppas hebben om te gaan SLEMPEN, de hort op gaan, zuipen, mannen versieren etcetera.

 

Inmiddels zijn we een een paar weken verder en GOH wat leid ik toch opeens een wild leven!

Zo ging ik zomaar opeens een keertje ’s avonds klimmen in plaats van overdag. En ik nam een drankje met een vriendin. Wèl op tijd thuis, natuurlijk… ahem…

Ik moet er duidelijk nog even inkomen qua wildheid…

 

Omdat dat verschrikkelijk wilde leven me zo goed bevalt, heb ik ook een logeerweekendje geregeld. Komend weekend gaat ze naar opa en oma omdat ik een opleidingsweekendje heb. Opleidingsweekend, inderdaad, de wilde haren gaan weer HE-LE-MAAL los komend weekend….

En Pippa is ook welkom bij de oudjes.
Beide zijn inmiddels gearriveerd in het opa-en-oma-huis. Ik “vier” dat met sushi en documentaires.

Dat voelt toch een beetje als vakantie.

 

 

8 gedachten over “Me-Time

 1. Heerlijk, die korte pittige grijze haren los 😀 😀 Mooi blog. En zo herkenbaar. Je bent al blij met een half uurtje netflixx en een maaltijdje dat je anders niet krijgt. Je moet er weer een beetje aan wennen, aan de losgaan. En daarbij, je bent ook weer ouder, wijzer en hebt misschien helemaal niet zo’n zin meer in een disco vol pubers?

  Geliked door 1 persoon

 2. Weer even ontdekken wat je wilde kant wil. Zeg maar.
  Want als jij weet wat je wil, dan komt het best goed hoor. Maar het is echt schakelen he? Mijn eerste “vrije” weekend als single-mams heb ik vooral geslapen (ontbijten met de middag-koffie-show van C. Keyl). En een keer rustig naar de winkel. Daar was ik al heel blij mee.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ha, een vriendin van mij zei ooit: “als genieten ook een moetje wordt, gaat er iets niet goed.” Lekker doen waar je zin in hebt. Wild of niet. Voor sommigen is sushi al wild, haha.

  Geliked door 1 persoon

 4. Na jarenlang eenvoudig leven is het inderdaad onwennig. Ach ja, het eenvoudiger leven ging ook niet van de een op de andere dag. Veel plezier gewenst.

  Like

 5. Heerlijk als je weet dat je gezin goed wordt opgevangen.
  Noem je je ouders echt oudjes? Ik ben het ook natuurlijk met 65+ maar vind het vreselijk om zo omschreven te worden. we zijn ook gewoon mensen maar dan ouder.

  Like

 6. Nou dat is wel een wild begin haha. Heerlijk toch, of het nou wild wordt of niet, me-time is toch heerlijk en goed als je toch altijd maar die ballen omhoog houdt, ook al gaat dat je goed af. Geniet ervan met regelmaat :-).

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.