Een avonturendag

Gisteren had Zonne haar allereerste klimwedstrijd. Ze hoopte maar dat ze niet laatste werd en dat lukte. Ze deed het helemaal niet slecht!

De wedstrijd was in Amsterdam, en aangezien de weersvoorspellingen voor dit weekend eindelijk eens wat zon lieten zien, omdat die wedstrijd gewoon de hele dag duurde èn omdat pups niet welkom zijn in klimhallen, gingen we met de Sunnybus. Dan kan Pippa gewoon mee en heerlijk comfortabel chillen in het busje, waar ik dan zo af en toe naar toe kan.

Het plan was om te gaan slapen in Muiden. Een plekje uitgezocht met de app die me informeert over handige plekken om een nachtje te bivakkeren met de camper. Maar blijkbaar was er iets te doen in Muiden want het puilde uit. Inclusief alle parkeerplaatsen. Dat ging ‘em niet worden, dus….

Plan B werd ter plekke bedacht en vanmorgen werden we wakker in de buurt van Soest. In de sneeuw….

20171217_090028.jpg

Vorig weekend, toen ik óók al een nachtje in Sunny sliep voordat ik een rit through hell had door een sneeuwstorm, had ik het best koud gehad, ’s nachts. Tja. Winter. Camper zonder verwarming…

Dus pakte ik mijn twee kippetjes extra goed in. En ik deed wat kaarsjes aan. En aangezien warme lucht opstijgt, trok ik het bovenbed (waar wij nooit slapen, ik gebruik het voor opslag) uit.

Pippa moest wel gewoon op de grond (nee honden in bed vind ik niet oké) maar op een crashpad, die dus standaard in de bus ligt. En een dekentje. Zonne sliep in haar fleece onesie.

Skattig…

We hebben het niet koud gehad ’s nachts (die kaarsjes blaas ik wel echt een keertje uit voordat ik in slaap val, want jeetje liever niet in de fik met zijn drietjes..!).

En vandaag hebben we een mini roadtrip gedaan. Steeds ongeveer een kwartiertje rijden maar vooral veel stopmomenten. Want er moesten schatten gezocht worden.

We hebben er zeven gevonden. Het voelde als een vakantie!

Mensenlief. Wat een prachtige dag….!

(ennuh… hoe ging nou dat éne cashe-vogelhuisje open?! Zie hieronder!)

2 gedachten over “Een avonturendag

Reacties zijn gesloten.