Weggeefactie: nieuwe ronde, nieuwe kansen

Een paar weken geleden gaf ik drie maaltijdboxen weg van Marley Spoon. Eén van de ontvangers, financialfitgirl, schreef er al een review over. Ze vertelde dat één van de twee maaltijden die zij maakte mislukte. Dat is mij nog niet gelukt, hoewel ik toch ook echt geen keukenprinses ben… ahem…

Ik vind de producten van Marleyspoon prima (want bijna alles biologische en uit de regio) en ook de recepten vond ik regelmatig erg inspirerend. Het pakket is echter wel aan de prijs en dat is de reden dat ik er nu even geen gebruik van maakt. Misschien komt dat wel weer in het nieuwe jaar. Een tweepersoonspakket met drie maaltijden kost namelijk €39,90.

Maar goed. Dat had ik allemaal al verteld.

De reden waarom ik opnieuw een blog schrijf over deze pakketten is níet omdat ze me sponsoren of zo, hoewel ik besef dat ik toch weer gratis reclame voor ze maak. Ze stuurden me namelijk laatst een email met een bericht dat ik weer opnieuw drie maaltijden weg mag geven.

Dus mocht je geïnteresseerd zijn, of je nou wel of niet overweegt om een abonnement te nemen, reageer dan even op deze blogpost.
Ik ben volledig partijdig in welke mensen ik kies, net zoals de vorige keer…

In de review van financialfitgirl kun je lezen dat het heel makkelijk is om ervoor te zorgen dat het bij een eenmalige (gratis) verzending blijft.

Over mariimma

Alleenstaande moeder en ZZP-er die stukje bij beetje steeds meer financiële vrijheid ervaart.
Dit bericht werd geplaatst in eten, Geefmaand. Bookmark de permalink .

16 reacties op Weggeefactie: nieuwe ronde, nieuwe kansen

 1. wilma veltkamp zegt:

  Dat is inderdaad een fijne review. Ik wil ook wel eens zo’n pakket proberen. Trouwens, heb je nog belang bij de boeken waar we het eeuwen geleden over hebben gehad?

  Like

 2. Gw zegt:

  Is er ook een vegetarische variant? Dan wil ik het graag eens proberen.

  Like

 3. Claudette zegt:

  Al een paar keer gekeken naar deze maaltijdbox maar nooit besteld want best wel duur.
  Mocht je er een over hebben hou ik me aanbevolen maar geef vooral eerst diegene die het echt nodig hebben.
  Voor mij is het nieuwsgierigheid en hopelijk inspiratie voor nieuwe gerechten.
  Fijne dagen alvast gewenst met Zonne

  Like

 4. Marni zegt:

  Ik wil het nog steeds proberen. In ruil heb ik gratis optieadvies😎

  Like

 5. Mom4life zegt:

  Ik zou het graag eens proberen! De review van financefit is erg duidelijk! Gelukkig heb ik een goede rasp 😉

  Like

 6. Marjorie zegt:

  Ik denk er al een tijdje over na om eens zo’n box uit te proberen maar het is er nog niet van gekomen. Een testronde zou dus best fijn zijn. Kortom, als meelezer (en heel af en toe reageerder) van je blog geef ik me op als belangstellende.

  Like

 7. Melanie zegt:

  Ik deed de vorige keer ook mee, en nu nog een keertje. Ik schreef toen al dat mijn jongens (7 en 8) lang lastige eters waren maar sinds kort veel beter eten, waardoor ons palet uitbreidt. Heel fijn! Ben geen sterrenkok maar ben gelukkig ook het koken van iets anders dan droge pasta met erwtjes en een worstje ook nog niet verleerd. Bovendien proberen we koolhydraatarmer en eiwitrijker te eten (dan voorheen) en ik denk dat zo’n maaltijdbox daar goed bij past. Ben in elk geval benieuwd.

  Like

 8. Goudsjeblom en geboen zegt:

  Leuk om van iemand eens eten te krijgen 😉 En zo,n pakket uit te proberen

  Like

 9. Arie zegt:

  Ik waag wederom een poging… Nieuwe ronde nieuwe kansen!

  Like

 10. Maartje zegt:

  Heel graag,ik ben erg benieuwd!

  Like

 11. Irene zegt:

  Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
  Ik wil nog wel een poging wagen. Op zich lusten mijn kinderen van 6 en 8 best veel, maar wat meer variatie kan geen kwaad. Vooral als er ook vega gerechten tussen zitten. Ik vind dat we best wat minder vlees mogen gaan eten, maar hoe….
  Groetjes, Irene.

  Liked by 1 persoon

 12. Pingback: Dividend | Mariimma

 13. Mrs H te B zegt:

  Ik weet niet of het nog kan, maar ik doe graag mee! Ik had eerder wel eens Odin-(groente)pakketten, maar daar ben ik op een gegeven moment mee gestopt, om verschillende redenen. (Ik kom wel eens bij je lezen via de blog van 1001 tips om te besparen, ik weet niet of ik al wel eens op je blog reageerde?).

  Like

 14. Melanie zegt:

  Hee, wat leuk, ik kreeg in mijn mailbox een bericht van Marley Spoon over een gratis box. Van jou. Superleuk en ontzettend bedankt! Ik ga laten weten hoe het hier bevalt.

  Liked by 1 persoon

 15. Pingback: De uitslag van de weggeefactie 2.1. | Mariimma

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s