Weggeefactie: nieuwe ronde, nieuwe kansen

Een paar weken geleden gaf ik drie maaltijdboxen weg van Marley Spoon. Eén van de ontvangers, financialfitgirl, schreef er al een review over. Ze vertelde dat één van de twee maaltijden die zij maakte mislukte. Dat is mij nog niet gelukt, hoewel ik toch ook echt geen keukenprinses ben… ahem…

Ik vind de producten van Marleyspoon prima (want bijna alles biologische en uit de regio) en ook de recepten vond ik regelmatig erg inspirerend. Het pakket is echter wel aan de prijs en dat is de reden dat ik er nu even geen gebruik van maakt. Misschien komt dat wel weer in het nieuwe jaar. Een tweepersoonspakket met drie maaltijden kost namelijk €39,90.

Maar goed. Dat had ik allemaal al verteld.

De reden waarom ik opnieuw een blog schrijf over deze pakketten is níet omdat ze me sponsoren of zo, hoewel ik besef dat ik toch weer gratis reclame voor ze maak. Ze stuurden me namelijk laatst een email met een bericht dat ik weer opnieuw drie maaltijden weg mag geven.

Dus mocht je geïnteresseerd zijn, of je nou wel of niet overweegt om een abonnement te nemen, reageer dan even op deze blogpost.
Ik ben volledig partijdig in welke mensen ik kies, net zoals de vorige keer…

In de review van financialfitgirl kun je lezen dat het heel makkelijk is om ervoor te zorgen dat het bij een eenmalige (gratis) verzending blijft.

16 gedachten over “Weggeefactie: nieuwe ronde, nieuwe kansen

 1. Hee, wat leuk, ik kreeg in mijn mailbox een bericht van Marley Spoon over een gratis box. Van jou. Superleuk en ontzettend bedankt! Ik ga laten weten hoe het hier bevalt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik weet niet of het nog kan, maar ik doe graag mee! Ik had eerder wel eens Odin-(groente)pakketten, maar daar ben ik op een gegeven moment mee gestopt, om verschillende redenen. (Ik kom wel eens bij je lezen via de blog van 1001 tips om te besparen, ik weet niet of ik al wel eens op je blog reageerde?).

  Like

 3. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
  Ik wil nog wel een poging wagen. Op zich lusten mijn kinderen van 6 en 8 best veel, maar wat meer variatie kan geen kwaad. Vooral als er ook vega gerechten tussen zitten. Ik vind dat we best wat minder vlees mogen gaan eten, maar hoe….
  Groetjes, Irene.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik deed de vorige keer ook mee, en nu nog een keertje. Ik schreef toen al dat mijn jongens (7 en 8) lang lastige eters waren maar sinds kort veel beter eten, waardoor ons palet uitbreidt. Heel fijn! Ben geen sterrenkok maar ben gelukkig ook het koken van iets anders dan droge pasta met erwtjes en een worstje ook nog niet verleerd. Bovendien proberen we koolhydraatarmer en eiwitrijker te eten (dan voorheen) en ik denk dat zo’n maaltijdbox daar goed bij past. Ben in elk geval benieuwd.

  Like

 5. Ik denk er al een tijdje over na om eens zo’n box uit te proberen maar het is er nog niet van gekomen. Een testronde zou dus best fijn zijn. Kortom, als meelezer (en heel af en toe reageerder) van je blog geef ik me op als belangstellende.

  Like

 6. Al een paar keer gekeken naar deze maaltijdbox maar nooit besteld want best wel duur.
  Mocht je er een over hebben hou ik me aanbevolen maar geef vooral eerst diegene die het echt nodig hebben.
  Voor mij is het nieuwsgierigheid en hopelijk inspiratie voor nieuwe gerechten.
  Fijne dagen alvast gewenst met Zonne

  Like

 7. Dat is inderdaad een fijne review. Ik wil ook wel eens zo’n pakket proberen. Trouwens, heb je nog belang bij de boeken waar we het eeuwen geleden over hebben gehad?

  Like

Reacties zijn gesloten.