De kerstplannen

Morgen is het kerst en dat vieren we “zoals het hoort” met de familie.
Zelfs de zus met de heupen komt dus dat wordt pret voor tien….. …. ……… ….!

Maar ECHT ik ben heel dankbaar en zo, hoor. Dat ik ze heb, in goede gezondheid. Echt.
Ik zie gewoon altijd een beetje op tegen het familiegebeuren maar dat ligt aan mij.

Ik tel mijn zegeningen heus wel. Vooral dat ik geen schoonfamilie heb vind ik erg fijn zo met de feestdagen….

Anyway. Daarna wordt het leuk.

Het plan is namelijk: Zonne uit logeren bij haar tante (de andere zus, de relaxte variant). En Pippa en ik gaan samen op pad. Geocachen, rondhangen in de bossen. Boeken lezen omdat het kan. Zonder tussendoor potjes te kaarten. Niet zoeken naar een speeltuin. Geen meisje dat moet plassen op onhandige momenten. Of moe is. Of gevallen.
Op illegale toevallig gevonden parkeerplekken slapen. Naar klimcentra zonder rekening te houden met een mini. Grote mensen eten en/of uit eten.

Zonder plan. Goed bewapend met de relevante apps. Verder niet te veel mee. We zien wel.

Zoiets:

image

Mijn kerstwensen?

Kerst is overrated. Ik wens mensen toe dat alle dagen het waard zijn geleefd en herinnerd te worden. Ook kerst. Of zelfs kerst. Wat jij wil…..

Zo vooruitlopend op de komende paar dagen, hoop ik dat Zonne en tante het een beetje uithouden met mekaar. Ik heb wel zin in méér dan twee of drie kindloze dagen.

Maar ach. Ik kan haar helemaal niet zo lang missen…!

Oh ja. Vandaag weer 22 seconden daglicht erbij!

4 gedachten over “De kerstplannen

  1. Kerst hoeft niet percé kerst te zijn, maar kan ook gewoon lekker vrij zijn met juist minder verplichtingen! Ik hoop dat Zonne en je leukere zus het samen zó goed kunnen vinden dat je lekker een paar (meer) dagen jouw eigen ritme kan proberenterug te vinden! Heerlijk af en toe even zonder kind!

    Geliked door 1 persoon

  2. Klinkt héérlijk! Geniet ervan (hopelijk ook van het kerstetentje).

    Hier vierrn we kerst vrij pretentieloos dit jaar en dat bevalt tot nu toe best!

    Fijne dagen: deze en die erna!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.