De uitslag van de weggeefactie 2.1.

Ik was ’t haast vergeten… ik had nog een paar Marleyspoon maaltijd-dozen weg te geven.

Zojuist dacht ik eraan en toen ik vervolgens inlogde op de site, bleek dat deze optie geblokkeerd was… omdat ik mijn abonnement stop gezet had.

Ik zou pas weer gebruik kunnen maken van de optie om boxen weg te geven, nádat ik mijn abonnement geactiveerd had èn een bestelling zou hebben gedaan. Jammer!

Dat activeren (en ook deactiveren) is een fluitje van een cent. Maar om nu een pakket te bestellen zodat ik er vervolgens drie zou kunnen weggegeven… hm…..

 

Maar toen bedacht ik me dat twee vriendinnen aan wie ik eerder al weleens een doos kado gegeven had, deze nooit hadden aangevraagd. Deze kon ik nu annuleren en zonder zelf te moeten bestellen, kon ik er toch weer twee weggeven.

De gelukkigen zijn mom4life en melanie. Als het goed is, hebben jullie een berichtje in je inbox. Veel plezier ermee!

Naamloos

Over mariimma

Alleenstaande moeder en ZZP-er die stukje bij beetje steeds meer financiële vrijheid ervaart.
Dit bericht werd geplaatst in delen, eten. Bookmark de permalink .

6 reacties op De uitslag van de weggeefactie 2.1.

 1. Mom4life zegt:

  Leuk! Dank je wel voor de moeite! Ik ga het uitproberen.

  Like

 2. Financefitgirl zegt:

  Veel plezier ermee dames! Ik was er ook heel blij mee toen ik deze van Mariimma mocht proberen 🙂

  Like

 3. Veel plezier ermee! Ik sluit me aan bij Financefitgirl: ik vond het echt een cadeau, twee (of in ons geval zelfs vier) restaurant-waardige maaltijden die je zelf binnen no-time in elkaar kon zetten en waarvoor je eigenlijk niets hoefde te doen!

  Liked by 1 persoon

 4. Melanie zegt:

  Bedankt! Ik hebben inmiddels aangevraagd. Ik laat weten hoe het ons bevalt. Superleuk

  Liked by 1 persoon

 5. Melanie zegt:

  Vrijdag kwam hier de PostNL bezorger de maaltijden afleveren en inmiddelshebben we ze bereid en verorberd! Wat we er van vonden? Een beetje gemengde gevoelens. De service, het kiezen van de gerechten, de verpakking (veel papier, weinig plastic), de ingrediënten (veel bio) en de presentatie: allemaal super! De gerechten zelf waren voor ons als volwassenen heerlijk (al vond ik ze beide vrij pittig, maar goed, dat lag ook een beetje aan de gemaakte keuze), maar de kinderen waren wat minder blij. Ook dat lag wel een beetje aan de gekozen gerechten, denk ik. Aan de andere kant: ze eten tegenwoordig best veel, maar dit was misschien toch net een stapje te veel. We hadden gekozen voor een oosterse stoofschotel met kip en sticky kalkoenfajitas. Wellicht was een stamppotje ofzo beter gevallen, maar daar houdt één gezinslid wat minder van. Doen we het nog eens? Nou, voor nu even niet. Maar ik denk in een hele volle week, of als er 1 kind bijvoorbeeld op kamp ofzo is, dat we het nog wel eens zullen doen. Niet voor vast, daarvoor vind ik het ook gewoon wat duur, maar voor zo nu en dan vind ik het wel een uitkomst. Aandachtspuntje voor mezelf is wel om met iets meer beleid de gerechtenkeuze te maken.

  Liked by 1 persoon

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s