Aankeutelen

Ik doe niet zo veel, dus, de laatste tijd. Geen grote opdrachten. Weinig inkomen dus geen aflossingen of investeringen of andere spaardingen. Geen dingen die mis gaan.

Gewoon een beetje aankeutelen. Naar buiten met Pippa. Afspreken met een vriendin. Aan mijn (zakelijke) site klooien. Netwerkafspraken. Af en toe een offertetje of een kleine opdracht van een halve dag. Badkamer poetsen. Was opruimen.

Te weinig inkomen om van rond te komen maar daar lig ik niet wakker van. Nog niet in ieder geval. 

Veel aan het fröbelen: stenen tekenen, haken. Geocachen. Ik ben ook bezig met zelf en geocache maken, nog meer fröbelen dus. En een heerlijk social media dieet dat goed bevalt. Ja. Prima.20180110_180724.jpg

Het voelt een beetje als een voorschot op het leven dat ik eigenlijk pas echt over tien jaar kan leven want vooralsnog heb ik nog te veel kosten om dit leventje nóg een half jaar vol te houden.

Ja dat dus.

Alles wel, alles goed.

En volgende week maar eens wat meer nuttige dingen doen. Want zo lang ik mijn huis niet verkocht heb, ben ik dief van mijn eigen portemonnee.

De tijd is rijp. We gaan in beweging komen.

 

 

Morgen.

 

Echt.

8 gedachten over “Aankeutelen

 1. Ja, maar het is ook de dead of winter. Alles staat stil, dus jij ook. Wacht maar tot straks de zon weer feller is, de eerste bloemen opkomen, vogels gaan zingen… dan heb je energie voor tien omdat je nu stil KON staan 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Je bent een aanloop aan het nemen voor een fysieke en mentale sprong. Heb je kennelijk nodig en het kan. Komt wel goed met die sprint straks!

  Geliked door 1 persoon

 3. Dan heb je wel tijd om eindelijk met de verkoop van je huis aan de slag te gaan. Rigoreus opruimen en wegdoen, makelaar zoeken, huis op Funda en verkopen, hop!
  Als je er vanaf bent (en dat kan snel gaan) is het een opluchting denk ik, je zit er al zo lang tegen aan te hikken?! En gelijk lagere maandlasten in een ander huis(je), dat scheelt ook weer.
  Succes!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.