Een dagje schatzoeken

Het was een prachtige zonnige zaterdagmiddag en na al die nattigheid en storm van de laatste tijd, was die zon voldoende aanleiding om een middagje te gaan geocachen.

Ik heb de directe omgeving van ons huis al zo’n beetje leeg gegraasd, dus gingen we een half uurtje naar het zuidwesten om daar op zoek te gaan naar wat kindvriendelijke caches. Om de middag extra aantrekkelijk te maken voor Zonne, maakte ik een mini-grabbelton. Per gevonden schat mocht ze grabbelen. de “prijzen” varieerden van een centje voor in de spaarpot en tien minuutjes extra televisietijd tot een snoepje of een stukje kaas.

We vonden maarliefst veertien caches. Hieronder de hoogtepunten…:

20180127_141820.jpg
Ik dacht aan zwerfafval. Zij keek al voor de tweede keer beter dan ik… en Pippa was er óók bij!

Deze was ook echt te gek…!

.., tenslotte…… het hoogtepunt… een schat van een zesjarige….:

6 gedachten over “Een dagje schatzoeken

 1. Wat leuk dat je geocoaching in beeld brengt. Ik heb ooit samen met de man een halfslachtige poging gedaan, maar kon niets vinden en snapte de lol niet.

  Dít ziet er echter heel leuk uit 🙂

  Fijn dat je dochter het ook leuk vind.

  Geliked door 1 persoon

  1. Niet iedere cache is even leuk om te zoeken. Maar de meesten wel. Je kunt ook zien welke leuk zijn, op de site. Vinders kunnen namelijk een “favorite” uitdelen, vergelijkbaar met een “like” op Instagram of Facebook.

   Je kunt ook zien hoe groot de schat is: nano (zoals die met de pincet), micro (ouderwets filmrolletje), small (klein bakje 100-300 ml), regular (broodtrommel) of large (emmer).

   Like

Reacties zijn gesloten.