Een foto-afspraak

Ik heb vanmorgen een afspraak gemaakt met de huizenverkoopfotograaf. Komende maandag wordt mijn huis op de gevoelige plaat vastgelegd.

En dus nog een week voor de laatste opruimloodjes.

Het moest ervan komen, vindt u niet?

Dat dus.

En nu aan de slag!

7 gedachten over “Een foto-afspraak

 1. Succes!! En mocht je niet alles wegkrijgen; ik heb gewoon ook af en toe tijdens het maken van de foto’s met dingen gesleept. Op de foto zien dingen die er in het echt netjes uitzien, er soms toch wat rommeliger uit. Dat zie je dan alleen pas als je door de lens kijkt. Een beetje fotograaf denkt daar wel in mee, maar het is ook wel slim om daar zelf ook alert op te zijn!

  Like

 2. Goed bezig! Je weet het, hè? Zoveel mogelijk ruimte, zoveel mogelijk leeg, en veel licht. Een beetje karakter mag, maar de meeste mensen vinden het fijn als het grotendeels leeg is zodat ze hun eigen frutseltjes er in kunnen denken…

  Geliked door 1 persoon

   1. Bij ons was het te leeg. Moesten we wat spul,van beneden op de slaapkamer zetten om het wat ‘aan te kleden’. Had ik daar zo mijn best voor gedaan 😉
    We hadden een fotograaf/stylist. Ze had goede tips en maakte mooie foto’s. Ons huis was in vier weken verkocht. En dat was best snel vier jaar geleden. Succes met de verkoop!

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.