Hallo internet!

Gisteren schreef ik een stuk over mijn ervaringen met de vrije school. Dit stuk is zonder overleg met mij als disccusiestarter gedeeld op sociale media.

Daar was het niet voor bedoeld.

Grappig om te lezen dat ze uit één stukje dat ik schreef concluderen dat ik me niet verdiept zou hebben in de antroposofie en de Vrije School. En dat zonder dat zíj zich in óns verhaal verdiept hebben. Maar wèl een oordeel over míj kunnen vellen…

Iets van een ketel en een pot.

Anyway. Een storm in een antroposofische glas water, zal ik maar zeggen…..

Ik kreeg echter onterechte nare reacties. Daar had ik geen zin in. Daarom heb ik besloten om mijn site even onder een wachtwoord te zetten tot het stof is neergedaald.

Tot over een paar dagen!

Over mariimma

Alleenstaande moeder en ZZP-er die stukje bij beetje steeds meer financiële vrijheid ervaart.
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

5 reacties op Hallo internet!

 1. MvhJ zegt:

  Hoe bizar. Discussies, daar is internet idd goed in! Juist jouw eerste indruk icm met je ervaring vind ik heel waardevol. Je wist wat je wilde, vond wat je zocht, maar de ervaring bleef achter. En jij bent ook niet het type van maar gewoon wat roepen. Ach, zulke mensen hou je.
  Ik was je idd even kwijt 🙂 maar je bent er weer, gelukkig.

  Like

 2. Maeve zegt:

  Oh gelukkig, je bent er weer!

  Liked by 1 persoon

 3. Marije zegt:

  Fijn dat je er weer bent! Wat een gedoe zeg, die sociale media. En wat rot dat mensen naar en vervelend gaan doen. Nog anoniem zeker ook… Ik vond je stuk over de VS een eerlijk relaas gefundeerd op je eigen bevindingen. Waardevol dat je dat met ons allen hebt willen delen. Dank!

  Liked by 1 persoon

 4. Helena zegt:

  Jeetje, wat een storm. Ik vond het in je stuk heel duidelijk en helder dat het het over jouw situatie ging (voor zover dat dat er toe doet). Fijne vakantie! Helena

  Like

 5. lihnmoodt zegt:

  Blij dat je weer terug bent.
  En nare reacties heb je zeker niet verdiend.
  Je hebt toch duidelijk uitgelegd dat jouw ervaring met deze school niet overeen kwam met hun beloftes.
  Geniet van je vakantie!

  Like

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s