We gaan tóch…

We nemen de laptop mee, lieve inbreker. De kleren zijn bijna allemaal jaaaren oud, de afgelopen acht jaar heb ik geen meubels gekocht, ik zet koffie in een perculator en de tv is kapot. Dus succes met het vinden van waardevolle spullen….

Ik heb weer niks gereserveerd of zo en ik weet dat dat eigenlijk wel nodig is in Frankrijk in de meivakantie. Want de Fransen hebben óók vrij. Maar de Belgen en de Engelsen niet, dus we gaan ervoor. Een klein camperbusje past overal, immers, en als echt alle campings vol zijn dan gaan we gewoon ergens “wild” staan en eens in de drie dagen naar een zwembad.

Het komt altijd goed. Dat weten we inmiddels wel.

Er zijn ook dingen die ik wél voorbereid heb. Gisteren bracht ik nog even wat zooi naar de milieustraat zodat potentiële kopers van ons huis daar niet meer tegenaan hoeven te kijken. En we hebben vervolgens de Sunnybus een goede wasbeurt gegeven en de boel van binnen gestofzuigd, Zonne hielp mee. Ook maakte ik gisteravond een geocacheroute die ik downloadde op mijn telefoon, zodat we zonder gebruik van 4G toch caches kan zoeken. Ik selecteerde maarliefst 90 caches, je moet immers wat te kiezen hebben…..

En vanmorgen pakte ik zoals altijd de bus in een uurtje of twee in, inclusief een lekkere opfrispoetsbeurt van de koelkast. Ik heb vervolgens op mijn gemakje het huis opgeruimd, voor het geval dat we twee weken weg blijven. Eind volgende week wil de makelaar immers rondleidingen gaan geven.

Terwijl jullie dit lezen, zijn wij al even op pad. Ik ben benieuwd waar we uitkomen!

 

4 gedachten over “We gaan tóch…

 1. Oh heerlijk, lekker met de camper op pad. Wij staan bijna altijd gratis maar we hebben wel een toilet aan boord. Deze week stonden we perfect in Blegny.
  Hopelijk hebben jullie ook genoten. Voor ons helaas de laatste tocht met de camper. Het onderhoud kost te veel tijd, energie en geld naast de verbouwing en beiden een burn-out binnen een jaar. Ik ga het heel erg missen.
  Later als we groot zijn kopen we er weer een.

  Like

 2. Heerlijk – een nieuw moeder-dochter-avontuur! Geniet ervan, altijd weer benieuwd naar jullie verhalen.

  Like

 3. Mocht je al wat verder in Frankrijk zijn; ken je La Roubine in de Ardèche? Een hele fijne camping, misschien iets te ver weg maar oh zo heerlijk kamperen aan de rivier. De camping is van een Frans-Nederlands stel. Er zijn meestal genoeg Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes en in het seizoen is er een creatieve kidsclub die de kids leert haken, toneelspelen, vliegers maken, ga zo maar door. Kinderen kunnen ook onder begeleiding leren vissen in de rivier of gewoon fijn met elkaar spelen.

  Like

Reacties zijn gesloten.