Hoera ik heb weer geld op mijn rekening staan!

Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik een (te) rustige periode achter de rug heb, qua omzet. Ik schreef daar hier over, bijvoorbeeld. En later schreef ik ook dat het weer goed leek te komen, dat er weer nieuwe opdrachten waren.

Gisteren werd er eentje betaald. Voor het eerst sinds november komt er – behalve de kinderbijslag, het kindgebonden budget en wat kleine terugbetalingen van crowdfundingprojecten – weer geld binnen. Een groot bedrag voor een grote opdracht waarvan nog zo’n 90% uitgevoerd moet gaan worden, de komende maanden.

Fijn is dat joh, dat er geld op je rekening staat. Dat ga je ineens weer extra waarderen, als je het een tijd niet gehad hebt….

Ik betaalde meteen een behoorlijk bedrag terug aan mijn BV: geld dat ik in de afgelopen maanden geleend had om van rond te komen. Ik had immers ook privé wel een spaarpot, maar die was na een half jaar gewoon echt schoon op…. en gelukkig kan ik altijd wel wat lenen van mijn eigen bank: de BV….

Het geld dat overblijft is natuurlijk in eerste instantie bedoeld om de kosten die ik voor deze opdracht moet maken, te betalen. Alles wat er dan nog overblijft, is mijn nieuwe buffer. In de tussentijd blijf ik – zoals altijd – aan de weg timmeren voor nog een extra opdracht. Er zit gelukkig nog wel wat in het vat. Best gave projecten, zelfs, ik ben er erg enthousiast over…!

En dan ook nog effe verhuizen, over een paar maandjes. Hopelijk… ik kluif mijn nagels af…… vanavond hoor ik het of er geboden is op mijn huis….

Maar goed. Op financieel vlak is er weer lucht. Lekker hoor…!

4 gedachten over “Hoera ik heb weer geld op mijn rekening staan!

  1. Fijn dat er weer wat geld op de rekening staat!! Afbetalen is dan weer minder, behalve als het aan je eigen bv is 😉 Kun je daar in geval van nood in ieder geval later ook weer gebruik van maken. Maar: liever een paar mooie, langdurige opdrachten op de agenda 🙂

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.