Nog 65 nachtjes…

Nog 65 nachtjes slapen en dan gaan we weg uit ons huis.

En dat is inmiddels zeker. Ik hoorde vandaag dat de kopers van mijn huis, ondanks al het geklungel van hun aankoopmakelaar en ook niet altijd even snelle acties van mijn verkoopmakelaar, het huis definitief gaan kopen. Uiteindelijk heeft hij hun financieel adviseur gebeld en die snapte de onrust niet. Ze hebben de financiering al een paar dagen rond namelijk. Alleen was dat dus effe niet gecommuniceerd. Morgen al storten ze de waarborgsom.

Zodra het bordje voor mijn huis op “verkocht” staat, gaan we het vieren!!

Vervolgens is het een kwestie van wachten op de overdracht. Ik kijk er nu al naar uit!

In de tussentijd heb ik inmiddels de huur van het vakantiehuisje in het bos vastgelegd. We kunnen er al een weekje vóór de overdracht naartoe.

Eigenlijk is het dus nog maar 59 nachtjes slapen…..

Ook is het regelen van de financiering voor de koop van ons nieuwe huis in volle gang. Dit is een kwestie van “even” door de bureaucratische molen. Ik verwacht geen problemen.

 

En dan is het ook nog eens even superdruk qua werk. Goed nieuws: nog even lekker omzet draaien vóór de zomer, immers! Ook na de zomer kan ik lekker door met lopende opdrachten en kunnen er nog één of twee opdrachten bij komen. Het ziet ernaar uit dat het qua omzet – en ook qua winst – een prima jaar gaat worden. Ondanks dat er in q1 geen bal te doen was….

Ik loop vanwege die drukte meteen hopeloos achter op mijn natuurlijk veelsteambitieuze opruimplanning. Sommige dingen leer ik nooit… huishoudelijke taken realistisch plannen, bijvoorbeeld.
Maar ach. Tijd zat. En over twee weken zijn al mijn opdrachtgevers een maand of zo op vakantie. En Zonne gaat dan ook even weg. Dus dan kunnen we grote slagen maken.

 

 

En dan is het ook nog eens lekker weer. Wat wil je nog meer?!

16 gedachten over “Nog 65 nachtjes…

 1. Gefeliciteerd! En na de verhuizing lekker naar het huisje in het bos met het vooruitzicht dáárna lekker naar jullie nieuwe huis! Succes met alles weer!

  Geliked door 1 persoon

 2. Nou ja op het moment dat je dozen moet inpakken wordt het opruimen / weggooien opeens ook een stuk makkelijker..

  Geliked door 1 persoon

   1. Ik geloof dat je mijn reactie als kritiek opvat, maar het was puur uit interesse bedoelt. Ik dacht mss had je een leuk soort zomerkamp achtig iets voor Zonne, dan was ik er nl zelf ook in geïnteresseerd.

    Like

   2. Oh ik vatte het niet als kritiek op hoor! Ik vond het gewoon een grappig idee dat een zesjarige vier weken zelfstandig op vakantie zou gaan.

    Ze gaat wel op kamp, trouwens. Maar dat is maar 4 dagen met 6 bovernachtingen en evt een verlenging naar 7 dagen. In de laatste week van haar schoolvakantie. GEeft mij de mogelijheid om echt hard aan de slag te gaan met inpakken… 🙂

    Like

 3. Gefeliciteerd dan met de verkoop, eindelijk.
  Ik heb pas op de dag van de overdracht het verkochtbordje kunnen plaatsen, pas 3 dagen ervoor was het zeker. Wel een foto van gemaakt.

  Geliked door 1 persoon

 4. Fijn voor je! Zodra alle administratieve rompslomp rond is, kun je je storten op de verhuizing. En dat gaat dan echt snel en ruimt heerlijk op, is mijn ervaring.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.