11 gedachten over “Het gaat nu echt los….

 1. Mooi!! Mijn autistische kant wordt helemaal blij van zo’n stapel schone, gelijke dozen. Mijn zuinige kant gaat uiteraard voor de gratis optie; de luier- en frietdozen die al zo’n 10 jaar onze hele familie doorgaan voor elke verhuizing 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel veel succes.
  Wij zijn verleden jaar verhuisd. Vond het heerlijk, opruimen ,dozen inpakken.
  Ingepakte dozen gaf veel overzicht.
  Succes👍

  Geliked door 1 persoon

 3. Fijn toch? Nu kan je echt ruimtes leeg maken. Als minimaliseren cq echt dingen weggooien nog niet lukt, dan is dit eventueel wel een moment om voorwerk te kunnen doen. Als je onderscheid maakt tussen: ja absoluut houden en de twijfelgevallen, dan hoef je straks de twijfelgevallen misschien niet eens meer uit te pakken als je ze niet gemist hebt.

  *Note to self: die 4 dozen die al sinds de verhuizing 11 jaar geleden ongeopend in de kelder staan eindelijk weggooien :-/

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.