DingenDinsdag: blij met de vrijheid te schrijven wat ik wil, wanneer ik wil

shutterstock_572563669 - kopie

Natuurlijk heb ik wel wat ideeën over dit blog, over waarover ik wel en niet schrijf bijvoorbeeld. Ik wil het blog bijvoorbeeld niet gebruiken als uitlaatklep om eens ongenuanceerd te mopperen over ’t één of ander. Hoewel ik best af en toe mopper, hoor. Mijn kritische blogartikelen over de Vrije School worden nog steeds goed gelezen, hoewel ze inmiddels alweer een jaar of twee oud zijn. En als ik me opwind over (vermeend) feminisme bent u de eerste die dat weet.

Ik hoef geen geld te verdienen met dit blog en ik hoef dus geen geld aan jou, mijn lezer, te verdienen. Ik heb al werk. En ik hoef dus ook geen spullen aan te prijzen omdat ik dan wat affiliate linkjes kan verspreiden. Ik hoef geen tips te geven en er geen te ontvangen en hergebruik van tips die je via dokter g00gle makkelijk kunt vinden, daar geloof ik ook niet echt in.

Ik ben geen deskundoloog behalve dan in de zaken waar ik echt deskundig in ben. Maar daarover lees je slechts heel af en toe wat. Ik schrijf geen blogs van anderen over en ik verzin geen interviews met mensen die niet bestaan. Behalve dan de virtuele mensen die een rol speelden in mijn dinsdag-rubriek in de afgelopen zeven weken.

Ik heb geen rubrieken nodig, dus. Het was een aardig experiment om eens met een rubriek te werken, ik heb me behoorlijk vermaakt. Een aantal vaste lezers en lezeressen hebben zich er ook mee vermaakt en dat vond ik dan weer erg lollig. Maar inmiddels is de lol er wel zo’n beetje af.

Dusss…. het is wel weer een keertje klaar met die Blij Dingen Op Dinsdag Rubriek.

Ik vind een airfryer nog steeds stom (Sorry Tom…).

Ik hoef van mezelf nog steeds geen brood te bakken, net zoals MrFireMe.

Ik kijk nu alweer uit naar de eerste bloeiende voorjaarsbollen van volgend jaar en ondertussen geniet ik dagelijks van alles wat de natuur mij biedt. Die natuur vind je dus overal, he? Ook tussen de stoeptegels... goed kijken, dan zie je het!

Ik vind mijn droogrek en mijn stofzuigrobot nog steeds een verrijking in mijn leven als parttime huisvrouw, hoewel ik na een tip van Lis besloot om ’t ding te herprogrammeren naar het moment dat ik de deur uitga voor de ochtendwandeling met Pippa.

Ik ben nog steeds van plan om binnenkort eens een keertje te gaan barbecuen en dan gaan er ook gemarineerde aubergineschijven op, als ik het recept van Martine krijg tenminste (en oh ja… FUCK ME! De ziekte, niet ondergetekende…. deze link stuurt je dan ook niet door naar een filmpje van mijzelf in bevallige houdingen en dito ondergoed, maar het blog van Martine, lees door of scroll naar beneden naar het filmpje dat ik overigens niet kon afkijken, té heftig…).

En na advies van Puckie heb ik een poging gewaagd om opgeveegd zand te zeven en terug te brengen naar de zandbak voor het huis, maar nee… te ingewikkeld.

En verder ga ik gewoon weer schrijven wat ik wil, wanneer ik dat wil, over onderwerpen die mij zo te binnenschieten. Op de dagen die ik wil, zelfs wanneer het 1 april is en dat het dan geen grap is.

 

Veel leuker.

18 gedachten over “DingenDinsdag: blij met de vrijheid te schrijven wat ik wil, wanneer ik wil

 1. Ik ga ze missen, je fictieve personen… Maar oh wat fijn is het toch dat je een blog hebt zonder adds en affidingesen en tips. Met persoonlijkheid. Zo jammer dat sommige andere bloggers steeds minder zichzelf laten zien en steeds meer commercie. Lekker dat jij geen rubrieken meer doet, al had je geweldige gasten!

  Geliked door 1 persoon

 2. Je begrijpt toch wel dat er een grote leegte is nu op de dinsdag. Hoe vul ik dat op? Ik denk dat ik nu dingen moet kopen.
  Ik mail het recept, nou ja recept, ik doe ook maar wat….

  Geliked door 1 persoon

 3. oh nee! een diep, zwartgerand gat in mijn dinsdagochtendbreak!
  maarre, heb ik je toch maar mooi kunnen behoeden voor een pooptastrophy, dus ik denk dat je wel op het hoogtepunt stopt nu. Stel je voor, over vijf jaar een jublieumeditie met “het-beste-uit-vijf-jaar-doeke-dafte-dingen-dinsdag”. Nee hoor, goed gepiekt 😉

  En dank voor de nooit-reclame. Serieus, dat is écht heel fijn.

  Geliked door 1 persoon

  1. Graag gedaan, Lis. Jij was één van de lezers waarvoor ik getwijfeld heb om nog een paar weekjes door te gaan… 😉

   Like

Reacties zijn gesloten.