En route!

Echt wel dat toeren veel leuker is dan op een camping hangen. En misschien zelfs wel leuker dan klimmen, soms….

’t Is dat Zonne zo vreselijk gelukkig wordt van met andere kinderen spelen, anders wist ik het wel….

Maar goed. We zijn weer onderweg en dat is fijn. We bezochten Provins, voor de tweede keer, echt een aanrader. Ter plekke bleek dat we pas de volgende dag de roofvogelshow zouden kunnen zien en ik had geen zin om daarvoor 20 uur te wachten. Typisch gevalletje van jammer maar helaas. Maar ’t is er schitterend, echt. Kijk maar….

Deze diashow vereist JavaScript.

Die ene foto was trouwens een kapel ergens onderweg….En inmiddels zijn we ook gesetteld voor de nacht op de mooiste plek ooit. Vooral fijn voor Pippa want die mag gewoon lekker los, buiten. Niks niet aangelijnd.

Onze viervoetige held op sokken ging zojuist ineens waaks doen. We werden “aangevallen” door een langs peddelende zwaan die voor de zekerheid maar aan de andere kant van ’t riviertje bleef maar verder niet echt onder de i druk leek te zijn.

Niet dat Pippa trouwens dapper genoeg zou zijn om een echte aanval uit te voeren…. maar dat weten alleen jij en ik… die eventuele aanvallers gaan er natuurlijk als een haas vandoor. Toch een veilig gevoel.

Hoewel ze nu eerst even moet bijkomen van het zwanenavontuur. Kijk maar.

Die ander dame lag ook binnen een minuut te pitten….

Tijd dus voor een boek en een kopje thee voor mij. En lekker luisteren naar de vogeltjes die blijkbaar nog even wakker zijn….

3 gedachten over “En route!

Reacties zijn gesloten.