Een wc-rol die je niet hoeft mee te brengen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gewoon een wc waar je op kunt zitten. Met een wc-rol die je niet hoeft mee te brengen.

Op je blote voeten je bed uit en dat je dan niet meteen koude voeten hebt. Of prikkels van de kastanjebolsters onder je voeten omdat de vriendinnetjes van je dochter wéér vergeten zijn hun schoenen uit te trekken voor binnenkomst. Of zand. Of modder.

Dat je een kraan hebt. Die je open kunt doen. En dat daar dan naar keuze warm, koud of kokend water uit komt. Dat je zó kunt drinken.

Een douche voor jou alleen. Zonder dat je de gesprekken hoort van de pubermeisjes links en rechts van je. Met water dat niet steeds een beetje warmer of kouder wordt maar gewoon de temperatuur heeft die jij wil.

Een koelkast met daarin gewoon wat je wil eten vandaag en morgen.

En een vaatwasser die niet alleen schoonmaakt wat vies is, maar ook de vieze spullen bewaart totdat het gewassen kan worden.

Een kast met laden en deuren en alles op zijn plek. Dat je niet steeds spullen hoeft te verplaatsen om andere spullen te vinden.

Genoeg warme kleren voor als het koud is en zomerkleren voor als het warm is.

 

 

Ik vind kamperen leuk. Ik vind toeren nog leuker.

Maar thuiskomen. Ja. Dat is ook leuk.

7 gedachten over “Een wc-rol die je niet hoeft mee te brengen

 1. Met veel herkenning gelezen. Koester het. Zowel het gaan als het thuiskomen. Ik heb ook tijden gekend dat ik deze omschrijving van thuiskomen niet voelde. Nu ik dit wél voel – zó blij ben met mijn thuis en dit de enige plek binnen muren is, waar ik me echt fijn en veilig voel – weet ik dat mijn thuis me heilig is. Thuiskomen is heerlijk, hoe fijn ik het ‘buiten de deur’ ook gehad heb. Welkom thuis!

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja dat thuiskomen is zéker heerlijk en ik koester dat, en of! Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik tot voor kort overwoog om desnoods vijf minuten van mijn huis (mijn vorige huis) nog ergens een nachtje door te brengen, om nog maar wat langer niet in dat huis te zijn.

   Zó fijn dat dat nu anders is!!

   Like

 2. Toevallig moest ik vandaag aan het gezegde “Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens.” denken. Het is gewoon echt waar.

  Fijne vakantie gehad?

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.