Uitstelklusjes

20190506_1542533662269567966989726.jpg

Nadat ik enthousiast begon met het verven van ons nieuwe huis en tal van andere klusjes, nam de zin steeds meer af. Ik nam dus maar een welverdiende “klus-vakantie” en ging over tot de orde van de dag. Gewoon werken, huishoudelijke klusjes en toen kwam daar ook nog het heerlijke gefrut in de tuin bij dat sinds ik verhuisd ben niet meer als “taak” voelt maar iets leuks voor tussendoor.

Ondertussen heb ik nog steeds een vloerloze strook in mijn slaapkamer en moet er nog een logeerbed op zolder in elkaar worden gezet. Sowieso mag die zolder nog wel wat gezelliger. Ik had wilde plannen met planten aan het plafond, nog niets van gekomen.  Staat allemaal nog op het “voor ooit lijstje”.

En nu ik dan toch zo blij was dat ik weer thuis was, met een wc-rol die er gewoon al hangt en een kraan waar naar gelieve koud, lauw, warm, heet en (zelfs) kokend water uit komt, ging ik toch maar weer eens aan de slag met dat lijstje.

Ik ging behangen. Nog nooit gedaan. En dan meteen van dat behang met een patroon waarvan het de bedoeling is dat het doorloopt over de verschillende banen heen.

Met echte behangerslijm en zo’n kwast en zo.

En het resultaat? Dikke prima. Zelfs onder de verwarming. Nu nog een kek afwerkrandje en er is weer één ruimte in het huis die helemaal af is. Behalve dan dat ouwe vloerkleed, dat is ècht lelijk… dat valt dan dus opeens op, hè, wanneer je behangen hebt….

 

 

En dan volgende week maar weer eens gaan nadenken over die vloer in de slaapkamer……

11 gedachten over “Uitstelklusjes

 1. Ik houd van bijzondere combinaties en vind het behang en het kleed heel erg leuk! We hebben soortgelijk behang (zonder vogels, jammer genoeg) en een hele oude versleten pers (tapijt, geen kat), prachtig!
  Net wat je zegt, gewoon aan iets beginnen. Meestal blijkt dat je meer kunt dan je verwacht had!

  Geliked door 1 persoon

 2. kan dat vloerkleed niet naar de slaapkamer verhuizen? 2 oplossingen in 1 klap?
  Mooi behangetje idd, nu nog een witgeschilderde lat erboven plakken (montagekit is een heule goede vriend van klussers) en de styling is compleet

  Like

  1. Ja dat is inderdaad een idee, van dat vloerkleed! Moet er wel nog een soort van vloer onder, want nu kijk je gewoon tegen de vloerisolatie aan en daar zak je omheen. Een soort valkuil-boobytrap
   in je slaapkamer, misschien moet je dat niet willen, haha!

   Like

 3. Jeetje, mooi behangetje (ben ik de eerste die dat zegt, ha ha). En wat een goed gevoel hè, als je dat helemaal selluf gedaan hebt…

  Geliked door 1 persoon

 4. Knap en leuk zeg. En om eerlijk te zijn vind ik dat vloerkleed er prima bij passen, misschien juist omdat het een oud vloerkleed is welke flink versleten is.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wat leuk, zeg, dat behang! Lekker vrolijk 🙂 Ik heb nog nooit zelf behangen en ben het ook niet van plan, moet ik bekennen. Iets met de motorische vaardigheden van een goudvis…

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.