Blij dat je er bent

Zonne, 3 uur oud.

In deze week, de week dat jij acht jaar geleden geboren werd, sta ik er altijd wat meer bij stil. Bij het wonder dat jij er bent.

In de eerste jaren kon ik het me nog tot op het uur herinneren: de bevalling, het eerste oogcontact, de eerste keer aan de borst, je eerste badje, noem maar op.

Inmiddels weet ik dat niet meer zo goed. Maar ik kan me wel nog die roze wolk herinneren; het gevoel van verbazing dat het gewoon ├Ęcht was, dat jij echt mijn dochter was, dat je in mijn leven gekomen was, gecombineerd met een diep gevoel van intense dankbaarheid, oprwchte blijheid, liefde en verliefdheid.

Daarmee, met dat gevoel, omring ik je, deze dagen.

Ach meisje. Wat ben ik blij dat jij er bent….

8 gedachten over “Blij dat je er bent

Reacties zijn gesloten.