Hoera daglicht!

… ik word daar dus blij van, van dat terugkerende daglicht. Het gaat sluipenderwijs, maar inmiddels hebben we toch echt wel een uur plus een dik kwartier méér daglicht dan rond kerst.

In de ochtend gaat het best traag. Vind ik dan. Iedere dag één minuutje, maar ik zou zo graag weer eens willen ontbijten bij daglicht. ’s Middags is het goed te merken dat de dagen langer worden. Ik vind dat heerlijk.

Overigens heb ik wel gemerkt dat de wintersomberigheid véél minder geworden is sinds ik dagelijks minimaal een uur met Pippa het bos bezoek. Buitenlucht is goed voor je. Echt. En in de auto zitten of voor een raam hangen telt dan toch echt niet mee.

Maar ook los van al die fijne boswandelingen word ik er blij van dat de lantaarnpalen veel later aan gaan dan een maandje geleden!

Merk jij het ook al?

5 gedachten over “Hoera daglicht!

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s