Hoera daglicht!

… ik word daar dus blij van, van dat terugkerende daglicht. Het gaat sluipenderwijs, maar inmiddels hebben we toch echt wel een uur plus een dik kwartier méér daglicht dan rond kerst.

In de ochtend gaat het best traag. Vind ik dan. Iedere dag één minuutje, maar ik zou zo graag weer eens willen ontbijten bij daglicht. ’s Middags is het goed te merken dat de dagen langer worden. Ik vind dat heerlijk.

Overigens heb ik wel gemerkt dat de wintersomberigheid véél minder geworden is sinds ik dagelijks minimaal een uur met Pippa het bos bezoek. Buitenlucht is goed voor je. Echt. En in de auto zitten of voor een raam hangen telt dan toch echt niet mee.

Maar ook los van al die fijne boswandelingen word ik er blij van dat de lantaarnpalen veel later aan gaan dan een maandje geleden!

Merk jij het ook al?

5 gedachten over “Hoera daglicht!

  1. Jazeker. Wat een opluchting na al die donkerte. Ik fietste vanmorgen zelfs al met licht naar school. Hoera 🙂

    Like

Reacties zijn gesloten.