Nog eventjes huisarrest en dan varkansie

Zonne is een weekje op zomerkamp en ik heb – zoals altijd aan het begin van de zomervakantie – huisarrest. Deze week schrijf ik een rapport en werk ik de administratie bij en niet voor de eerste keer bedenk ik me dat ik dat handiger had kunnen timen: juist die éne week in het jaar dat Zonne “onder de pannen is” had ik immers leuke kindloze activiteiten kunnen plannen.

Dit jaar had dat ook bést gekund. Als ik mijn weken net even anders ingepland had dan was dat rapport af geweest en ook die BTW aangifte is nou ook weer niet zo veel werk.

Maar goed. Ik was af en toe lui in de afgelopen weken.

Dus ik heb huisarrest. Vanavond werk ik maar even door. Dan is de kans behoorlijk groot dat ik na woensdag alsnog een paar kindvrije dagen heb. Ik zou bijvoorbeeld een dagje naar de sauna kunnen en eens afspreken met die kindloze vriendin.

Het is ook wel even wennen, zo zonder sunnybus. Qua campingkeuze ben ik blijkbaar toch wel wat veeleisend: bij voorkeur een natuurkampeerterrein met schaduw, geen afgebakende heggencamping. Die moet je dus tevoren boeken, kom ik achter. Volgend jaar beter, dus! Hopelijk is Covid-19 dan ook ietsjes voorspelbaarder geworden.

Sowieso gaan we dit jaar nog wel een weekje naar de Ardennen en ik denk dat het daar maar gewoon even bij blijft, verder gaan we maar eens wat leuke dagjes weg plannen voor de komende weken.

4 gedachten over “Nog eventjes huisarrest en dan varkansie

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s