Het is weer maandag!

Er was er één jarig….!

Het is weer maandag. Zonne is na de herfstvakantie weer naar school. Ik moet zeggen, ik vind dat heerlijk. Want wat was het een gedoe, de afgelopen week: een logeerpartijtje kon niet doorgaan en speelafspraakjes met vriendinnetjes ging ook lastig. Zonne was dus qua vermaak op mij aangewezen en dat terwijl ik nogal druk was met zowel werk als belangrijke vrijwilligerswerkdingen.

Dan kun je maar beter een lockdown met thuisonderwijs hebben, weet ik inmiddels. Dan heb je allebéi wat “moetens” en kom je de ochtenden als collega-werkenden prima samen door.

Net vóór die herfstvakantie was Zonne jarig. Dat is natuurlijk een heerlijk feestje dat ook dit jaar – coronaproof – gevierd werd. Toch kostte het kinderfeestje ook de nodige voorbereidingstijd en -energie. Wat het overigens meer dan waard was, maar dat terzijde. Ik begon dus al met een achterstand aan die herfstvakantieweek en de achterstand groeide alleen maar.

Stress in huize Struikelen, dus. Dat was ik niet meer gewend.

Ik ga nu dus niet uitgebreid vertellen hoe de verjaardag gevierd was. Ik vat het graag samen met één foto bovenaan dit blogberichtje en een korte opsomming met nog wat foto’s: een zelfgemaakt poppenhuis, magische speurtocht, moeilijke opdrachten, escaperoom, geen kringverjaardaggrotemensenfeest, geen blokjesverjaardaggrotemensenfeest, veel bezoek in klein gezelschap verdeeld over meerdere dagen. En een heel blij en tevreden negenjarig kind. Wat is ze al groot.

Ikea kastje wordt poppenhuis. En ja, dat kan ook weer terugveranderen als ze puber is.
Speurtocht
Escaperoom met UV-lamp en geheimzinnige codes

Dus ja, ik ben blij dat het maandag is. Ik ga nu dus lekker aan het werk.

Doei!

8 gedachten over “Het is weer maandag!

 1. Wij proberen de kinderfeestjes van onze dochters (jarig in april en juni) ook nog eens te organiseren, maar telkens wordt de lockdown aangescherpt, of moet er weer iemand in quarantaine, of geeft iemand anders haar feestje op de dag die wij in gedachten hadden.

  We hebben nu het geld dat we anders in een feestje hadden gestoken, uitgegeven aan een mooie tweedehandsfiets voor de jongste (zij is er blij mee). Voor oudste moeten we nog iets verzinnen.

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja dat was in theorie makkelijker dan in de praktijk, om met amper gereedschap, geen geduld en nul ervaring zo’n dak erop te krijgen. Maar het is gelukt en de jarige is er erg gelukkig mee. :- )

   Like

   1. Ja dat lijkt simpel. Maar zo’ n scheve verbinding er op pionieren is niet makkelijk. Ondanks veel andere drukte heb je nog veel van haar verjaardag gemaakt. Leuke foto’s van het feestje.

    Geliked door 1 persoon

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s