Geluk, genoeg tijd en genoeg geld

Vanmorgen regende het, maar gisteren maakte ik deze foto tijdens het hondjerondje.

Ik liep een week of zes achter de feiten aan, daar vertelde ik hier al over. Nou kan ik wel tegen wat drukte, maar leuk was anders. Het voordeel is dan wel weer dat ik sinds ik weer “bij ben”, erg kan genieten van mijn dagen. Gewoon, de normale gang van zaken: een negenjarige dame die om 7 uur mijn bed in kruipt, samen kletsen, opstaan, ontbijtje, tanden poetsen, hondjerondje. En wanneer ik dan weer thuis kom dan heeft Betsy in de tussentijd de woonkamer gestofzuigd, met een poes, hond en kind in huis is dat altijd fijn.

En dan een kopje thee.

Wat emailtjes beantwoorden.

De nadenkconcentratietaak van de dag.

Lunchen achter de computer, blogjes lezen, eentje tikken (deze bijvoorbeeld…).

Vervolgens wat kleine huishoudelijke klusjes zoals het weekmenu kiezen, de vaatwasser uitruimen, planten water en het aanrecht even afvegen. Nog wat werkklusjes eventueel.

Een middaghondenrondje.

En vanmiddag ga ik klimmen, gewoon onder werktijd. En morgen heb ik een wandelafspraak met een goede vriendin. Overmorgen en de dag erna wéér zo’n lekker dagje waarin werk en privé prima te combineren valt.

Ja, best te doen, dat dagelijkse leven.

3 gedachten over “Geluk, genoeg tijd en genoeg geld

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s