Laat de lente maar komen!

Prachtige krokussen die ik fotografeerde op 17 februari 2019.

De winter 2020-2021 duurde precies een week. En wat was het mooi, hè, menschen?!

Sneeuw tot over de rand van de laarzen, een fluisterstil bos, sneeuwengelen, snowboots voor de hond, schaatsen op echt natuurijs en een iglo in de tuin. Het was voor mij een week vol nostalgie en we hebben er volop van genoten.

Inmiddels dooit het weer, maar ik vermoed dat het nog wel even zal duren tot de sneeuw helemaal weg is. Komend weekend wordt het 16! graden, da’s toch ook gek?!

Ondertussen heb ik thuis het rijk voor mij alleen. Hond en kind zijn uit logeren zodat ik uren kan maken. Het is voorjaarsvakantie maar deze moeder werkt gewoon door. Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg om in deze coronatijd, met beperkte mogelijkheden voor uitjes, even flink wat meters te maken. Die vrije dagen komen wel weer en ondertussen verdien ik in het eerste kwartaal van dit jaar meer geld dan ooit.

Zo leg ik een mooie basis voor de rest van het jaar!

2 gedachten over “Laat de lente maar komen!

  1. Heerlijk is dat hè? In Hongarije maken we dit ook vaak mee. De ene week -15 en 20 cm sneeuw en een week later 19 graden en warm in de zon op de veranda. Ik hou er van, een koude maar korte winter en dan meteen door naar de zomer in maart 😉

    Geliked door 1 persoon

Wat vind jij daarvan?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s